Tuesday, August 18, 2009

mengulor jap eh....hiks...;p

salam hari selasa dan salam kerinduan kat blog aku nih......

ari ni takde keje mane kt opis..maybe next week ada la tender masuk then bermula la kebizian melanda diriku...dalam minggu ni ada la 2 or 3 kije yg lieya buat...lieya kena potostat, prepare site meeting Project UiTm Dungun dan banyak lagi la...bila bosan2 mcm ni rasa rindu la plk kat kwn2 kolej...junior2ku dan rumetku...miss them so much....time study dlu tiap masa ada geng...now i'm lonely...kt temapt practical ni kwn ngan akak2 je...aku la yg pling kecik sekali dlm opis ni dan aku la yg single mingle x kawen lg...yg lain sume nya bini org dan mak2 org...aik ape aku melalut ni...nie dah lebih cik lieya oi...hakhakhak...

---mish sgt2 ini budak...haha---

sejak practical ni tiap2 mlm tido awal...cth mcm mlm td belum kul 11 aku dh lena lam mimpi smpaikan msg en.sani pn aku x reply...sory B...cyg trtido la syg...B x mrhkan cyg kan...hahaha..kalo time aku study dulu tiap2 mlm tdo lewat..takde istilah nk tido awal..tido yg awal bg aku ialah kul 1 a.m ke atas...pastu kalau en.sani nk tdo awal mula ar aku wat perangai..kdg2 siap gaduh bagai x puas ati punya pasal...skg bru aku rsa mcmna letihnya KEJE...skg dua2 tdo awal..hak2...poyo je aku ni...

aku rindu nk berblogging cam dulu..tp kesuntukan masa la kawan2 ku....tp kalo ada celah mcm ari ni aku blogging ar...tp kalo aku x terjah blog korang,,korang jgn la sentap plk yo...imsyaallah aku akan terjah jgk sikit2...lieya ada jgk baca blog uols..tp x sempat nk tggl jejak...lieya harap uols sume x mrhkan lieya yea...heeeee...;p

ape lg ek nk taip nih...ikutkan ati byk je nk menekan keyboard ni...laju tekan mengalahkan keteapi...uiks...kete api laju ke...ops..salah da...bot laju la laju kan....hahahaha...melalut x tentu pasal je lieya ni kan....sila abaikan perangai lieya yg entah hape2 ni...hihihi....


**dah dekat waktu lunch lor...jom mkn...lapar la plaks...;p

salam sayang

~~lieya lieyani~~

10 hati berbisik:

Mama Qaseh said...

Wahhhh winduuunya kat dak ni..
Mna mghilang ni Yang..
Lma tk dgar kabar tau..
Bebaik keja tue tau..
Take care urself dear..
Mmmuahs

lieya shayunk said...

~~mamaqaseh~> lieya pn windu akk gaks..huhu...skg bz la kak...ari ni bru leh tulis blog..hehe..thnx akk..akk pn take care gak taw...mmuahhhs...=)

sharamli said...

msg smbil tid0 p0n b0leh..kui3

lieya shayunk said...

~~sharamli~> hahaha...boleh3...;p

ibu_umairah said...

lama x jengah kat sini..aoa kabar lieya?hee..hee ridu ek..kesian nya

lieya shayunk said...

~~ibu_umairah~> lieya kabar baik je kakak...aah windu bangat...rindu serindu rindunya la katakan....:)

☆ lieya latif ☆ said...

lieya, salam ramadhan almubarak dan selamat berpuase buat lieya sekeluarga....

Mama Qaseh said...

Selamat Berpuasa Yang..

Mdah2an amalan kita mnjalani ibadah puasa thn ini d berkati..
Aminn

Mama Qaseh said...

Selamat Berpuasa Yang..

Mdah2an amalan kita mnjalani ibadah puasa thn ini d berkati..
Aminn

lieya shayunk said...

~~kak lieya & mama qaseh~> Tq akk ku...selamat berpuasa juge utk uols...semoga ibadah puasa kiter d berkati allah...lap u ols...