Wednesday, December 31, 2008

i miss my rumet...


ari ni rumet aku pergi meninggalkan aku...
aku kesepian...kesunyian...
dh ler esk cuti...
xde teman nk berbual....

actually rumet aku gi KL sinun ajer....
die g sana atas urusan family...
adik die kna operate jantung pg td....
so, sume family kna ada la kt IJN sana....
alhmdulilah kul 2.10 tghri td rumetku antar msg...
die slmt smpai KL sana tepat2 time adik siap operate...
operation berjalan lancar...
but adik die x sdr lg...koma n ada kt wad ICU skg...
ku doakan adik nye tu cpt sedar n cpt sembuh....

cpt la balik sapiza.....
aku rindu kat mung nie....
x beh ah xdop mung....
bilik kite sunyi sepi aje...
n then xleh la nk gosip2 n ngata2 org slama 4 ari nie.......
huhuhu....sobsobsob....=(

entah knp mlm ni terasa ingin menggamit memory lalu...
memory brsama teman2 persekolahan...

aku amat merindui saat2 nakal bersama...



masa nie adalah tahun 1998... aku masih bersekolah rendah lagi...sek.keb.marang,kelas 6 Intan... nie adalah satu2 nya kenangan aku bersama rakan2 sklh rendah... ape yg rakan2 aku tgh buat skrg yea...??? yg aku taw ada la beberapa org rakan yg dh bekerja n mb selebihnya msih further study mcm aku la agaknya.... sorg tu sbg askar, sorg tu bakal guru n yg lain2 lost contact cmtu je... tp aku pasti dieorg msti ngh memburu impian dieorg skg kan... aku doakan kalian semua brjaya dlm karier masing2 wahai rakan seprjuanganku....


gambar nie masa aku form 6 kat sek men agama atas sultan zainal abidin...

sekolah nie sklh agama penuh....
bdk2 yg UPSR nya 5A shj yg blh msuk sklh nie....
but aku bknnya form 1 kt sklh nie...

aku form 1-5 sklh kat lain...

then form 6 bru la d sklhkan d cni...

aku vangga leh msuk sklh ni...

sbbnya aku leh jmpa kwn2 aku yg very the giler2 yg kt atas tu...hehe....

byk kenangan ak d sklh nie...

kngan suka n duka...

nnti la d lain entry aku crita lg pebenda yg suka n duka ye uols...


sempena tahun baru hijrah nie aku nk ucpkan kpd rakan2 ku semua....

salam maal hijrah tahun 1430M...

semoga kalian beroleh keberkatan d bulan yg mulia ini...AMIN...

Sunday, December 28, 2008

anniversary yg ke 4

tanggal 28 december 2008 genaplah hubungan aku n my hubby yg ke 4 tahun...
pejam celik2 dh 4 tahun relationship kitaorg...
aku harap hubungan cinta aku n dia berkekalan hingga ke jinjang pelamin...amin...

SmileyCentral.com

terima kasih syg...
krn sudi menjadi temanku dikala aku sedih n gembira...
engkau lah sumber inspirasiku selain mama n papa...
terima kasih yg amat sgt drku utk dirimu...

SmileyCentral.com

perancangan nk membina mahligai indah tlh dipatri...
namun masanya belum tiba...
mungkin selepas aku habis belajarkah or pape je lah...hihi...
bila masanya dh tiba aku wat pengumuman mcm mawi tu ek...
ops tidak...!!!!
aku x suka glemer2 sebegitu okeyh...

SmileyCentral.com

sekian wassalam....

Friday, December 26, 2008

tag from mama qaseh

Rules :-
Tag - Handwriting

The rules:
1. Your name / username
2. Left handed or right handed
3. Favorite letter to write
4. Least favorite letter to write
5. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog”
6. Tag 6 People


10 thing about me

1) nama penuh ku normadiya bt muliyadi...dlu msa sklh menengah kwn2 suka pggil ak prof.madya...haha...
perasan gler kan...nk jd prof byk lg step yg kn aku lalui...

2) aku dilahirkan pd tarikh 1 september tahun 1986...now umo aku 22 tahun...thun dpn dh 23 thun...skjap je msa berlalu...dh tua dh aku nih...hihi...

3) aku ank pertama drpd 6 org adik bradik....3 laki-laki n 3 perempuan...balance kan...bijak2 mama n papa aku merancang kuarga die...haha...but, semua tu ketentuan allah swt....

4) skrg aku study kt kolej legenda N9...ambil jurusan quantity surveying in BI la...but in Malay Ukur Bahan...more to costing building...ssh jgk aih bljr bnda alah nie...mau botak kepalo den...

5) aku berasal dr negeri terengganu darul iman....negeri yg terkenal ngn keropok lekor...uwaa...nk mkn kepok...lama dh x mkn...nk balik......hukhukhuk...

6) aku seorg yg happy go lucky n teratur yg amat...kdg2 ak riman ngn sikap ak yg very the teratur itu...tp dh xleh ubh dh...redha je lah..huhu...but klu sape2 yg wat lawak msti ak ketawa berdekah2....

7) aku suka mngusik rumetku...uols nk taw knp...sbbnya die tu melatah...dats y i suka usik die...i like.....haha..

8) aku suka mkn...dats y bdn aku besar...haha...tp my baby boy ckp i like u n i love u jgk...ntah ak pn heran...cmne tu ek...kna pikir nie...huhu..

9) aku ni orgnya kna ada mood jgk lah...klu mood x elok mai siap lah...sape2 yg wat slh ngn ak kna la korg kna sembur ngn ak...expecially my baby boy...tp pd hakikatnya die x berslh...tp ak yg wat mslh kt die...ntah lah...ak pn heran ngn prangai ak sdri...

10) aku syg my baby boy ku....(no 10 nie melencong dr 10 thing about me)...ngeh3...


thnx mama qaseh...lieya dh langsaikan hutang mama ni taw...
salam syg wat baby girl mama qaseh tu k...so sweet la die...hehe....mmmuahh..=)

salam...
aku geram btl la ari nie...
geram sbb xleh nk upload pic dkt blog....
sakit hati yg amat...
ak bru je planning nk jwb TAG dr kengkawan ak...
alih2 intenet plk wat hal....
bg gua panassss je tenet nie....
geram au....
klu la tenet tu mcm benda2 yg leh d pegang...
mau nyer ak campak lam tasik dpn kolej haku nie...
bg ikan mkn...
xpun bg anjing mkn....
eeeee......................
gerammmmm akuuuuu..........!!!!!

p/s: lieya emosi skit mlm nih...hrp maaf ye klu ada yg baca n3 nie...ayat ku amat lazerrr.....;p

Thursday, December 25, 2008


mlm nie lieya try wat header....
header dh siap d edit sgla bgai dh...
tp bla publish jd gedabak besar...
x cantiknya...
tp mmg header lieya x cntik pown...huhu...
but lieya try wat yg sebaik mgkin...
actually percubaan pertama lieya dh nmpk hasil...
tp lom berjaya nk d publish lg....
cmner nie kwn2.....
sedih la....

sape leh tlg lieya....
please...help me.....!!!!!

Wednesday, December 24, 2008

kad lagi..yea2..!!!


terima kasih kpd riana coz sudi bg award nie...jutaan berbanyak2 terima kasih dan terima kasih n terima kasihhhhh...aiseh,,,brp byk kasih daa...kasih d terima la...hehe...anyway bak kate award dr riana ni "Jika di kata embun itu suci..suci lagi pengorbanan dan keikhlasan..jika dilihat pulau itu indah, indah lagi sebuah pertemuan..jika di rasa mutiara itu bernilai, bernilai lagi sebuah persaudaraan..."

sama2 lah kita mngeratkan tali silaturrahim kita beramai2....bersaudara adalah sunnah nabi...

salam sayang,
-lieya lieyani-


Tuesday, December 23, 2008

Ingin Tahu

Lirik Ingin Tahu - Erra Fazira


Tidak Sukar Untuk Ku Membaca Hati Mu
Bila Mata Lebih Lantang Bersuara
Apa Kupercaya Dedaun Mekar Di Pepohon
Rupanya Gugur Di Musim Luruh

Dalam Diam Cinta Kau Merubah Hati
Dalam Diam PersimPangan Menanti
Bila BerdamPingan Jalinan Mesra Tiada Lagi
Tiada Sinar Kasih Menyinari....
Mungkin Diri Mu Dah ada PenGganti
Yang Melukis Senyuman Hati Mu Dah Dicuri
Mungkin Juga Diriku Sudah MenyusahKan Tidak Sempurna Lagi
Apa Itu Kah di Hati


Demi Kasih Kita Katakan Lah Sayang
Hanya Awan Mendung Yang Kan Menanti Kita
Tak Guna Berpura Jika Hati Tawar
Demi Kasih Kita Ikhlas Lah Padaku
Masih Kah Punya Ruang di Sudut Hati Mu
Atau Dah Tertutup Pintu Di Hati Mu
Katakan Ku Ingin Tahu - Ingin Tahu
Kerna Masih Sayang Kan Mu
Ho..Ho.

Dah Ku Faham Bibir Enggan Berbicara
Mungkin Tak Sanggup Lihat Ku Kecewa
Setelah Sekian Lama Impian Di Bina Bersama
Namun Takdir Punya KisaH Berbeza
Tak Ku Bayang Pedih Rasa Di Hati
Tak Pernah Ku Alami Tak Bisa Di Ubati
Tanpa Mu Di Sisiku bagi hilang punca
Ku Hilang Segalanya Hanya Kau Saja Ku Cinta


Demi Kasih Kita Katakan Lah Sayang
Hanya Awan Mendung Yang Kan Menanti Kita
Tak Guna Berpura Jika Hati Tawar
Demi Kasih Kita Ikhlas Lah Padaku
Masih Kah Punya Ruang Di Sudut Hati Mu
Atau Dah Tertutup Pintu Di Hati Mu
katakan ku ingin tahu- Ingin Tahu
Kerna Masih Sayang Kan Mu

Ho..Sayang Kan Mu
Ku Ingin Tahu.....

ntah knp bla dgr lgu nie hati ku rasa sedih dan sayu...
tersentuh hati ku bla tiap bait2 lirik ini mngingatkan aku pd si dia....
aku trlalu rindukan dia....
ya allah....
hanya engkau maha mngetahui prasaan hambamu tika ini....
rindu di hati mencengkam kalbu....
mungkin dlm hal ini hanya dikau maha mngetahui....
mungkin aku yg bersalah trhadap dirinya....
melayan dirinya sebegitu rupa...
walhal dia x bersalah....
aku yg banyak bersalah....
tp ku akui aku EGO.....
x mahu mengalah dlm apa jua keadaan....
namun, aku akn cuba sdaya upaya utk menjernihkan smula antara aku & dia....
insyaallah....AMIN.....=(

Monday, December 22, 2008

entry x taw tajuk...


salam uols...
ari ni ak xtaw nk hapdet ape...
mata ngntuk...
tp skg ak ngh mesin bju...
nnti bla dh siap bsuh nk kna jmur agi...huhu....
malas adeh...bibik!!!...........

xde mknanya kt asrama nk ada bibik...
bknnya kt umh kan...huhu...
actually ak nk cite la psl mlm td...
tgh2 syok wat kije contractual procedure + measurement C.....
tiba2..................tup,,,,,golap gelita.....
aiseh,,,takut yo eden....kolej ku blackout...
xde api...huhu..pastu pew lg...dak2 laki wat rusuhan...
bkn rusuhan ape pn...
just dieorg teriak bagai tarzan dlm hutan tu...
bising giler...riuh+ gamat suasana msa tu...
pastu ada lg....
dieorg bwk moto laju2...bwk kete laju lah sgla bgai...
psg muzik kuat2 round2 kwsn hostel...x ubah mcm org x bertamadun...
mula2 cm meriah gak....
tp lama2 cm BODOH plk....
bla d pk2 cmni ker bdk melayu...bru je xde letrik...
dh ngamuk sgla bagai...mb nk perhatian kot...ahaks...ntah hape2 lah diaorg tu....
time xde letrik nih kul 12 lbh something like that la...
ada balik lam kul 2 a.m...

so, conclusionnya.........
kije ak x siap...wakakaka....
subjek CP (contractual procedure) lecture nk pg td...
tp oleh krn kjadian sebegitu x siap la kije aku tu....
pg td kna bebling smpai 2 jam u....
dr start klas smpai habis klas....
huhu.....



so, moral of the story??????
erm,,,,lu pk la sdri......;p
ops,,,lieya pk la sdri...kuikuikui...(~_~)

Saturday, December 20, 2008

ALPHA LIPID LIFELINE

sory gambar senget lupa nk rotate...hahaha...

dah seminggu lbh ak mnum susu nie...susu nie bgus taw...klu sape2 yg ada pnyakit dalaman mahupun luaran klu mnum susu nie insyaallah pnyakit trsebut akn pulih...tp tu semua kuasa tuhan kan...kita x mampu nk mgatasi zat allah tp kita sbg hamba msti berikhtiar utk pulih...

actually sblm ni mama ak ada pnyakit asma n ada mslh ngn gegendang telinga dia...tiap2 bln kna g hospital besar jmpa doktor pakar...mama ak nie dh mcm2 ubt die ikhtiar mkn nk kurgkn 2 pnyakit kronik die tu...tp satu hari kwn nye syorkan susu nie...mama ku klu utk kesihatan die x syg duit...biar mhl (RM 180) aslkan mujarab...tp dgn susu nie alhamdulilah mama ku skg dh OK...dh x mcm dlu dh...klu kije kuat ckit siang hari n then mlm tu msti dtg asma die n kdg2 papa ak ajak g hospital besar n pastu kna pegi dkt bhgian kecemasan...klu die dh kronik dktr msti nk tahan suh duk hspital...tp mama ku xnk...sbb pk kan adik2 ku kt umh sape nk jg n kije die msti delay...

msa nk dtg kolej ahad lepas mama ku bekalkan susu nie utk ak...so, pg2 sblm g klas ak wajib mnum susu dlu...susu nie ada byk khasiat expecially for student blh mencerdaskan minda n bdn pn jd cergas...xde lah lemah, letih n lesu je pegi klas...selain itu susu nie juge blh merawat pnyakit strok, pnyakit sendi, pnyakit kulit, pnyakit jntung n byk lg....but for the most important about this is "HALAL" even from New Zealand...

thnx to my mum coz give me this milk...love u so much mama....mmmuaaah...

Friday, December 19, 2008

ewah2 tjuk n3 nie bkn main speaking london lg kan...xleh blah ah...haha...anyway ak dpt award lg ari ni...award nie dtg nya dr rumet ku pieja a.k.a seroja kejora...thnx ye yang....smga prshbtn kita brkekalan smpai bla2...wlau kta dh x brsama lg after finish study next sem ingt ak dlm doamu keyh...huhu...

dpt kad cumel yea2...

kad ini dtgnya dr kak ros...mekasih byk2 ye kak ros...shayang kak ros shangat2...d harap persahabatan kita berkekalan wat selamanya...dan kpd bloggers ku yg lain mekasih jugak sbb sudi jd kwn lieya slama nie...klu ada slh n silap hrp lah d maafkan...kita sbg manusia d atas bumi tuhan tidak semuanya sempurna...bak tajuk lagu simple plan lah "im sory i can be perfect"....

lieya lieyani always mish u...(~_~)

Thursday, December 18, 2008

tag from widydib

Three Things That Scare Me :

1. Allah SWT

2. hantu

3. Kucing...hehe lawak je tkt kucing kan...but it is true..


Three Peoples Who Make Me Laugh

1. my roomate pieja seroja

2. my hubby...kdg2 la...

3. my lil bro (syafiq)


Three Things I Hate

1. org yg pengotor

2. manusia yg x brtggungjwb

3. of cos la org yg hate ak then ak kna la hate die...ptt x...rsa ptt..hehe...


Three Things I Don’t Understand

1. i like shopping..but if no money only window shopping..i really dont understand y...

2. bnda yg ak x phm mb ak dont understand...hihihi...

3. kenapa msti moody wlaupn die x brslh...huhu..


Three Things I Want To Do Before I Die

1. nak brbakti kpd mama n papa dlu

2. nak kawen...hahaha...

3. nak ada family sdri...hehe...


Three Things I Can Do

1. i can cook..a little bit la...

2. i can eat...can eat ni of cos la kan...

3. i can sleep..can sleep pn sama spt d atas..haha..


Three ways To Desrcibe My Personality

1. Baik

2. Pemurah

3. Happy go lucky

4. Sabar

5. penyayang


Three Things I Can’t Do

1. menjahit

2. melihat buaya...ak tkt ngn buaya..haha..lawak jer...

3. tidak minum selama 1 hari...ak ska mnum especially air masak...


Persons I Want To Tag

1. x mo tag sape2...hihi...

Wednesday, December 17, 2008

PAKA Terengganu...!!!

time blik kg ari tu...ak n pieja singgah d paka jap...singgah umh kwn ak yg 1 sekolah dlu msa form 6 nma die munie....ak naik bas dr hentian putra kul 10 mlm n then smpai kt paka tu jam 4 pg cmtu lah..pastu munie mai amik...cuaca sjuk gler pg tu...mklumla musim ujan kan skrg...kt trg x benti2 ujan...mmg syok ar klu blh tdo lelama nih...ak mmg hantu tdo..muahaha...smpai umh munie lam kul 5 cmtu la...ak tggu munie ada la lam stgh jam...lama tu...mna tak nyer...kete die kna block d jiran sblh...kecian kwn ak nih...alih2 mai la ngn kak ape tah nma die naik moto...usaha nye lah kwn ak nih...demi membe2 die usaha la nk wat yg trbaik kan...huhu...

bla smpai je kt umh munie ak tdo x sdr diri...kul 11 bru bgun uols...giler membuta kan...hahaha...pastu munie ajak g ronggeng jap kt bandar paka...so, ape lg bab2 brjln2 ni ak soka...ngeh3....ptg tu ak, pieja n munie g jln2 kt pantai paka...alhmdulilah ptg tu cuaca molek...so, blh la ak g kt pantai...release tension jap...fuh,,,lega dpt nengok pntai uols...stu ketenangan yg x dpt d gmbrkan ngn kata2....

kenanganku brsama muniey n pieja d pantai paka..fuh, rsanya best bangat...tp hari dh ptg...ank dara x elok blik lwt2 kan...hehe...muniey thanx coz ajk ak jln2 k...klu xde die x merasa la ak nk jejak kaki kt paka nie...huhu...

mlm tu plk ak kuar lg...but, kli nie ak kuar ngn member lama aku msa form 5 dlu...after spm 2003 lgsg dh x jmpa die...mklumla die duk jauh...die duk kat paka ni jugak...ak duk kt kuala trg...dr KT nk ke paka mkn masa 2jam lbh...tu yg mmbuatkan jarak antra ak n die tu jauh...huhu...kwn ak nie nma die norzurida...mlm tu die ajak ak g MESRA MALL yg bru bukak kt kemasik tu...paka ngn kemasik dkt je...tp jln die melalui kerteh au...terpegun ak mlihat keindahan kerteh tu...mklumla kt ctu kan tpt proses minyak petronas n ada tenaga nasional punya janakuasa utk 1 msia...mmg cntik ah...ak lupe nk snap gmbo kwsn tu..so, xleh la nk tepek kt blog nie...sory ye kwn2...hihi...

kpd kwn2 ku mek nor (norzurida) & muniey time kasih byk2 ye yunk..jasamu akn ku kenang smpai bla2...time kasih bwk ak ronggeng round2 area paka tu...mish u so much...

Tuesday, December 16, 2008

Nabi Musa adalah satu-satunya Nabi yang boleh bercakap terus dengan Allah S.W.T Setiap kali dia hendak bermunajat, Nabi Musa akan naik ke Bukit Tursina. Di atas bukit itulah dia akan bercakap dengan Allah.Nabi Musa sering bertanya dan Allah akan menjawab pada waktu itu juga. Inilah kelebihannya yang tidak ada pada nabi-nabi lain.

Suatu hari Nabi Musa telah bertanya kepada Allah. "Ya Allah, siapakah orang di syurga nanti yang akan berjiran dengan aku?".

Allah pun menjawab dengan mengatakan nama orang itu, kampung serta tempat tinggalnya. Setelah mendapat jawapan, Nabi Musa turun dari Bukit Tursina dan terus berjalan mengikut tempat yang diberitahu. Setelah beberapa hari di dalam perjalanan akhirnya sampai juga Nabi Musa ke tempat berkenaan.


Dengan pertolongan beberapa orang penduduk di situ, beliau berjaya bertemu dengan orang tersebut. Setelah memberi salam beliau dipersilakan masuk dan duduk di ruang tamu.

Tuan rumah itu tidak melayan Nabi Musa. Dia masuk ke dalam bilik dan melakukan sesuatu di dalam. Sebentar kemudian dia keluar sambil membawa seekor babi betina yang besar. Babi itu didukungnya dengan cermat. Nabi Musa terkejut melihatnya. "Apa hal ini?, kata Nabi Musa berbisik dalam hatinya penuh keheranan.


Bai itu dibersihkan dan dimandikan dengan baik. Setelah itu babi itu dilap sampai kering serta dipeluk cium kemudian dihantar semula ke dalam bilik. Tidak lama kemudian dia keluar sekali lagi dengan membawa pula seekor babi jantan yang lebih besar. Babi itu juga dimandikan dan dibersihkan. Kemudian dilap hingga kering dan dipeluk serta cium dengan penuh kasih sayang. Babi itu kemudiannya dihantar semula ke bilik.

Selesai kerjanya barulah dia melayan Nabi Musa. "Wahai saudara! Apa agama kamu?". "Aku agama Tauhid", jawab pemuda itu iaitu agama Islam. "Habis, mengapa kamu membela babi? Kita tidak boleh berbuat begitu." Kata Nabi Musa.


"Wahai tuan hamba", kata pemuda itu. "Sebenarnya kedua babi itu adalah ibubapa kandungku. Oleh kerana mereka telah melakukan dosa yang besar, Allah telah menukarkan rupa mereka menjadi babi yang hodohrupanya. Soal dosa mereka dengan Allah itu soal lain. Itu urusannya dengan Allah. Aku sebagai anaknya tetap melaksanakan kewajipanku sebagai anak. Hari-hari aku berbakti kepada kedua ibubapaku sepertimana yang tuan hamba lihat tadi. Walaupun rupa mereka sudah menajdi babi, aku tetap melaksanakan tugasku.", sambungnya.


"Setiap hari aku berdoa kepada Allah agar mereka diampunkan. Aku bermohon supaya Allah menukarkan wajah mereka menjadi manusia yang sebenar, tetapi Allah masih belum memakbulkan lagi.", tambah pemuda itu lagi.

Maka ketika itu juga Allah menurunkan wahyu kepada Nabi Musa a.s. 'Wahai Musa, inilah orang yang akan berjiran dengan kamu di Syurga nanti, hasil baktinya yang sangat tinggi kepasa kedua ibubapanya. Ibubapanya yang sudah buruk dengan rupa babi pun dia berbakti juga. Oleh itu Kami naikkan maqamnya sebagai anak soleh disisi Kami."


Allah juga berfirman lagi yang bermaksud : "Oleh kerana dia telah berada di maqam anak yang soleh disisi Kami, maka Kami angkat doanya. Tempat kedua ibubapanya yang Kami sediakan di dalam neraka telah Kami pindahkan ke dalam syurga."

Itulah berkat anak yang soleh. Doa anak yang soleh dapat menebus dosa ibubapa yang akan masuk ke dalam neraka pindah ke syurga. Ini juga hendaklah dengan syarat dia berbakti kepada ibubapanya. Walaupun hingga ke peringkat rupa ayah dan ibunya seperti babi. Mudah-mudahan ibubapa kita mendapat tempat yang baik di akhirat kelak.


Walau bagaimana buruk sekali pun perangai kedua ibubapa kita itu bukan urusan kita, urusan kita ialah menjaga mereka dengan penuh kasih sayang sebagaimana mereka menjaga kita sewaktu kecil hingga dewasa.

Walau banyak mana sekali pun dosa yang mereka lakukan, itu juga bukan urusan kita, urusan kita ialah meminta ampun kepada Allah S.W.T supaya kedua ibubapa kita diampuni Allah S.W.T.

Doa anak yang soleh akan membantu kedua ibubapanya mendapat tempat yang baik di akhirat, inilah yang dinanti-nantikan oleh para ibubapa di alam kubur.


Erti sayang seorang anak kepada ibu dan bapanya bukan melalui hantaran wang ringgit, tetapi sayang seorang anak pada kedua ibubapanya ialah dengan doanya supaya kedua ibubapanya mendapat tempat yang terbaik di sisi Allah.

award..!!!


ak dpt award dr cik lieza....thnx lieza bg kt lieya award nie...eh2 nma kite dkt2 sama la...cuma 1 huruf je kna tukar...hihi...lieza ni bru je pas ajar lieya edit2 gambar...waaaa,,,,skg lieya dh pndai edit2 gmbr...tocei2 lieza aka cikgu ku...shayang kamoo bangat...=)

kad raya...

ni ler kad raya from adeqq..thnx ye coz bg lieya kad nie...sory 4da late publish this card..lieya ngh brcuti aritu...cti semester blik kg leh main bnjir...hehe...anyway time kasih byk2 yea....=)

Monday, December 15, 2008

we come back.!!!

salam fwens....

ari ni ak bru je smpai kolej...lam kul 4.30a.m smpai kt hentian putra KL...mata ngah ngntuk gagah jugak p kt KTM putra nk blik btg benar tmpt kolej ku....train smpai lam kul 5.30a.m...train 1st...
smpai kolej lam kul 7a.m....alhmdulilah akhirnya slmt smpai juge ak...

ari ni ak x hapdet blog la uols...penat x ilang lg...mata da ngntuk da...tido dlu yea...to all my fwens yg sdi jenguk n brkunjung ke blog lieya nie lieya ucpkn time ksh...komen2 uols n komen kt chatbox tu nnti lieya bls k...

salam syg dari......
-lieya lieyani-