Wednesday, December 31, 2008

kenangan lalu menggamit memory

entah knp mlm ni terasa ingin menggamit memory lalu...
memory brsama teman2 persekolahan...

aku amat merindui saat2 nakal bersama...



masa nie adalah tahun 1998... aku masih bersekolah rendah lagi...sek.keb.marang,kelas 6 Intan... nie adalah satu2 nya kenangan aku bersama rakan2 sklh rendah... ape yg rakan2 aku tgh buat skrg yea...??? yg aku taw ada la beberapa org rakan yg dh bekerja n mb selebihnya msih further study mcm aku la agaknya.... sorg tu sbg askar, sorg tu bakal guru n yg lain2 lost contact cmtu je... tp aku pasti dieorg msti ngh memburu impian dieorg skg kan... aku doakan kalian semua brjaya dlm karier masing2 wahai rakan seprjuanganku....


gambar nie masa aku form 6 kat sek men agama atas sultan zainal abidin...

sekolah nie sklh agama penuh....
bdk2 yg UPSR nya 5A shj yg blh msuk sklh nie....
but aku bknnya form 1 kt sklh nie...

aku form 1-5 sklh kat lain...

then form 6 bru la d sklhkan d cni...

aku vangga leh msuk sklh ni...

sbbnya aku leh jmpa kwn2 aku yg very the giler2 yg kt atas tu...hehe....

byk kenangan ak d sklh nie...

kngan suka n duka...

nnti la d lain entry aku crita lg pebenda yg suka n duka ye uols...


sempena tahun baru hijrah nie aku nk ucpkan kpd rakan2 ku semua....

salam maal hijrah tahun 1430M...

semoga kalian beroleh keberkatan d bulan yg mulia ini...AMIN...

4 hati berbisik:

sEr0ja said...

heheh..
kenangan ku..bersamamu..
xkn ku lpekan..
di sepanjang hayatku...:p
kenangan kite sntiasa hidup mngiringi perjalanan hdup ku...
jgn pernah lupakan aku,,,
ingat lah siapa aku di hati mu...
heheheh...;)

lieya shayunk said...

wah3...
bermadah pujangga...
berpuitis sekali...
ingin ku katakan pd mu...
aku pun sama spti mu...
jgn kamu lupa akn diriku...
sesekali pn jgn...
ingt aku dlm hatimu...
not doa mu keyh...
sbb dlm sebulan kdg2 ada yg xleh nk brdoa...hakhakhak...;p

dakgilachoc a.k.a nani said...

klu ingat citer dulu2 mmg best erk..kdg yg pahit masa benda tu terjadi leh jadik lucu dan manis utk dikenang skrg..:)

lieya shayunk said...

btl tu kak nani...
lieya sokong...
btl la kata org...
zaman sklh zmn paling besh..!!!