Sunday, March 15, 2009

miss my lovely fwens


ouh no....!!!

knp mimpi kwn aku ni....

apakah die teringat akan aku...

die rindu aku...??

ntah lah...aku pun x bape pasti...

tp yg pasti aku merindui dia....

lepas kawen je terus senyap ngn kitaorg semua....

knp eh..??

knp jd mcm tu...

ko skg da tak keep in touch ngn kiteorg....

kiteorg nk lebih2 pn xsedap la gak...

ko kan da ada suami...

nnti ape tanggapan suami ko pd kiteorg.....

nk msg pn risau kot2 la busy atau pun tgh berehat ker....

aku pn x tahu la.....

neck,,,,,,

i miss u la honey.....

nape ko da tak macam dulu....

happy2 je ngn kiteorg....

dlu penah msg dan tepon aku....

skg haram.....

kiteorg msg pn ko tnya "sape ni".....

ada ke patut...??

tp aku as a friend still loving u.....

skg ko dh pragnent....dah nak jd ibu dah....

jg la diri baik2 ye....

aku doakan semoga ko bhgia d smping suami dan bakal anak yg akan lahir nanti......

i miss u & love u frens (roziani bt mohd yusof a.k.a Neck)


salam sayang

~~lieya lieyani~~

4 hati berbisik:

@LiYaNNuaR said...

wahhh... hijau jugak yek... selamat pengantin baru...

my qaseh said...

Biasanya kn wlau kwn baik bila dia dh kawin sure brubah tau yunk..akk dh pnh merasa sume ni bla mber baik dr zman knk2 lg kwin dulu dr akk pastu senyap mbisu seribu bahasa..dpt jmp pn hr raya jer stahun skali tue pn kalu jmp kalu tk memg tk dpt jmp pn..huhuhu sdh kan..

lieya_latif said...

tu la...lieya pun ramai jugak geng2 sekolah or uitm dulu yg dah ala2 lost contact ....masing2 lepas kawin senyap...tapi nasib baik ade friendster atleast leh jugak jenguk kehidupana terkini dieorg.....nasib baik ade IT

Dee said...

kdg2 akak pun tya sapa ni? bila tukar hp kdg2 no2 ada dlm phone memory..tu yg leceh tu..