Thursday, May 28, 2009

111

hye bloggers semua........

happy semacam je aku ni....sbb pe happy sgt ni cik lieya oiii....
sebabnya angka kat atas tu la "111"......cantik kan number 111 ni...hehe...


111 ni jumlah follower aku sekarang....time kasih sgt2 kepada uols yg sudi bg support kat lieya dlm aktiviti berblogging ni...tanpa kalian sape la saya....cewah...ayat romantis d situ.....
lieya harap uols dpt la memajukan industry blog yea....rajin2 la komen blog lieya ni...blh naikkan NUFFNANG ku...muaahaha....

to my friend n my follower...time kasih kerana sudi singgah di blog "Lieya Lieyani Always Mish U" ni...walaupun entry nye just ringan ringan dan pasal kehidupan ku seharian aje....tanpa kalian blog lieya ni tak kan maju dan terus maju mcm tuannya....hik3...di harap selepas ini uols sudi sudi la bertandang di sini lg yea....sayang korang semua...muaaach...LEBIU....(~_~)

**maju ke aku ni...????(,")

salam sayang
~~lieya lieyani~~

11 hati berbisik:

atty's said...

sayang lieya jugak...

sharamli said...

hu3..berjaya jadik yg ke 111..
:)

Dee said...

wah..111, ramainyer follower..

☆ lieya latif ☆ said...

alah mane cukup terima kasih, kena la belanje makan...hehehehe....gurau jek....

tahniah dik, 111 nombor betuah tu ....hehehe

::khai_sweetgurl:: said...

ha dh ramai peminat dh ye.. congratulation ek.

nani dakgilachoc said...

wah smpi 111 follower tu...sis pun 40 lebih jerk..heheheh..tahniahla yer..lieya mmg layak...

muaxxxx....

Mama Qaseh said...

Saaaaaaaaaaayaaaaaaaaaang Lieya ugek...mmmuahs mmmuahs..

::khai_sweetgurl:: said...

lieya thanks sudi jd frenz sy.
mcm ne nk add chat tu ek. bese la sy ni org baru g. sila la beri tunjuk ajar..

::khai_sweetgurl:: said...

ok lieya nnti sy try ek...
tq tw.. sayang lieya (^_^)

mummYaeesh said...

rajin2 gak dtg kat blog weols kekdahnye yer lieya sayang!woohoo

lieya shayunk said...

~~> to all my friends,,:k.atty, sharamli,k.dee,k.lieya latif, khai sweetgirl, kak nani, mamaqaseh & mummy yaeesh::

thnx a lot yeah....u r the best friends...lebiu....=)