Thursday, April 16, 2009

sesi fotografi....

ehem2...awek kat atas tu dah bertukar bidang ke..dari QS (Quantity Surveying) dah macam hakim mahkamah tinggi plaks...ahaks....ewah2....

actually petang td ada sesi bergambar ngan coursemate aku...happy sgt sbb leh gambar sama2...leh jumpa junior2....maklumlaa aku sekarang dah last semester dan dah jadi senior...so bila lagi nk knl ngn junior2 kan....

so meh ler layan gambo yg tak seberapa nie....dah lama tak tempek muka sendiri kat blog...muahaha.....

aku dan kengkawan kelas...ada gak junior terselit nih...kira halal la yea..hihi....


aku dan seroja....harus tempek rumetku sowang nih...kalu tak nnti dapat tulah pulak kang....muahaha....kenangan terakhir aku dan dia kt sini...nanti tak dapat la nk gi kelas sesama....nk gi makan sesama...yg penting nak tido sesama....miahahaha....tido harus sesama tp katil lain2....heeee....segala kenangan antara kita adalah kenangan yg terindah....semester depan pektikal sesama jugak yoooo....hiks....lalala...;p



salam sayang
~~lieya lieyani~~

14 hati berbisik:

sEr0ja said...

dapat tulah nape nyer,,,kabo je la pic aku ni penyeri blog mg..miahaha,,=P..

holah..bila ingat2 bnde tu sume..sedih ngat..sume nyer xkan terulang lagi...;(..

i never forget all about us here!

weh meh tdo la wei..kene tdo same..kalu x..x jadi ...haha..=P

lieya shayunk said...

hahaha....ops statement xleh blah...mu kan mak nenek sgla penyeri...pkai susuk ke ape ha...?

tu ah...doh jom ar tdo...tp aku nk tgk aril lu...teddy ngn bantal busuk...awokkkk....!!!
muahahaha....

sEr0ja said...

wei dh la...aril nok tdo gok..agok2 la...haha...

lieya shayunk said...

holah2....nk tdo doh ni...krohhhh2...dengkur doh horrr...muahaha....

lea said...

lelaki sorg je ker??

☆ lieya latif ☆ said...

comellaa lieya...akak tgk dah mcm ahli korporat dah he he he...kalo kat opis akak ni mmg ari2 pakai blezer, sebabnye ape tau. kat sini aircond sejuk gile....mmg tak tahan laa sejuk nye e he hehe

Qasehku said...

Wah cm peguam syariah jer Yang..da tokoh tuuu

Dee said...

wah..mesti nti rindu kat seroja nih..

@t00neY r00neY® said...

hihi
lawyer?
seswai

lieya shayunk said...

to lea: laki ramai dik...tp sorg tu je yg sesat nk enterprem ngn kiteorg....

lieya shayunk said...

to kak lea: skli2 pkai blazer cam besh plk akk....cam hebat je...wah gitu...haha...

lieya shayunk said...

to mama qaseh: ada rupa ke akk ku yg adikmu ni layak jd peguam syariah....muahaha....vangge gitu...hiks...;p

lieya shayunk said...

to kak dee: rindu????heeeee....=)

lieya shayunk said...

to tooney rooney: sesuai erk.....hihihi....;p