Tuesday, April 14, 2009

Tag dari Mama Qaseh...

aku mmg dah di bius tag nih....tp tak pe aku appreciate ngan tag yg d beri...aku kan syg kawan2ku...so that's y la aku akan buat tag yg d beri as soon as possible...heeee....

1) nama timangan
nama timangan aku lam family along..kawan2 pggil aku yaa/ lieya....

2) anda seorang yang......

  • happy go lucky-suka gelak2...suka usik kawan especially mu rumet...muahaha...sbbnya die tu ada sindrom melatah skit....jgn marah yea rumetku cayunk....heeee...;p
  • suka senyum...org tak senyum kat aku tp aku still senyum gak...senyum kan sedekah...bkn kena bayar pon...hiks....
  • egois-yea,,ku akui aku ego...ego means tak nak ngaku kalah...asyik nk menang je...sikap ni terjadi pd aku lam love relationship aje...entah lah aku pun heran knp aku blh jd cmtu...
  • bertanggungjawab dan teliti- mungkin sbb aku anak sulung tu pasal aku ada sifat tanggungjawab tu....dan sifat teliti tu pulak sbbnya aku seorang yg teliti la..buat ape2 msti nk teliti dan kemas...mmg budak yg lahir bulan september mmg cmtu ek...
3) insan istimewa dan knp dia teramat istimewa......
  • my family (papa,mama & adik2)- dieorg ni istimewa sbb tnpa dieorg tiada la aku d muka bumi Allah ni...adik2 ku plak die teramat istimewa sbb die lah penyeri hidup aku...kalau sorg2 takde adik badik bosan gak kan....miss dieorg
  • my shayang- istimewa my shayang sbb die seorang yg prihatin, baik, penyayang dan selalu bg aku support smpai la aku berada di tahap skrg....love u syg....rindu nye kt die...dah 2 bulan tak jumpa....huhu....
4) lagu kesukaan sekarang.......?
  • lagu rawan nyanyian azharina (my shayang tuju kat aku...heehe...)
  • lagu sembilu (ella)
  • kiblatku (hazami)
5) warna kegemaran....
  • of coz la PINK
  • black & white
6) benda wajib lam handbeg.....?
  • wallet
  • handphone
  • bedak compact
  • lipstick & lip gloss
  • perfume
  • tisu (kdg ada kdg xde....hehe...)



7) kali terakhir nangis....?
erm tak tahu la bila kali terakhir nanges...bila rsa rindu sgt kt family n my shayang aku nanges la...uhuk2......


8) tag 6 rakan anda...now kite undi sape yang kena....tadaaaaa.....
  • serojakejora a.k.a pieja bucuk
  • kak nani peminat chocolate
  • kak atty's
  • kak dee
  • cik lieza
  • sape2 je la nk wat tag ni...di alu2 kan yea....hehe....

salam sayang
~~lieya lieyani~~

12 hati berbisik:

joegrimjow said...

shayang
auww

Dee said...

lieya yg ni akak dh kenalah..tp blum buat..nti akak byr skalilah ye..hehehe..

atty's said...

nama kty ado..wokeh nanti kty buat tau..

Qasehku said...

Thanks Yunk..mmmuahs

Mama Mya said...

demam tag melanda kini :)

re = nie mesti kes x abis baca nie hihihi good bye pada mood yg x best tue hihihi

mama mya
http://www.quefamili.com

lea said...

nasib dh tak kena tag..huhu

lieya shayunk said...

to joegrimjow: aah shayang ler...heee...

lieya shayunk said...

to kak dee: xpe akk...jnji buwatt...ngeh3....

lieya shayunk said...

to kty: see,,,nama kty ada tu...sila2 la buat yo....hihi...

lieya shayunk said...

to mama qaseh: sama2 akk ku....;)

lieya shayunk said...

to mama mya: ops lieya baca x abis la akk...sowy deh....heee...

lieya shayunk said...

to lea:yunk...kamu bernasib baik xde nama kamu kat tag tu yea....next time ada...tunggguuuuuu...heee...