Sunday, January 25, 2009

b0san tahap gaban..!!!

ari ni holiday...
so sume orang balik kampung....
tambah plak cuti raya cina nie....
bertambah2 la bosannya....
cuti sampai ke ari selasa plak tu....

environment kat kolej ni tok sah cakap la....
sunyi sepi....
selama ni tak penah bunyi burung berkicau....
ari ni terdengar plak...
betapa sunyi nye hostel aku ni dengan ketiadaan student....

ari ni tak de ape nk di buat....
so aktiviti ari ni bangun je tdo....
terus gi dapur masak nasi....
then aku dan rumet sama2 bergotong royong memasak di dapur...
ari cuti memang camni la rutin harian aku....

kalau ada kelas haram nk gi dapur...
klu pegi pun just minum air je....
makan2 nie just gi makan kt food court je.....
nak mkn ape amik aje kat food court tu...

ermm....
lieya nk tnya uols la....
klu birthday boy ape hadiah yg sesuai utk dia ek??
sape2 idea share la ngan lieya....
hihi...

5 hati berbisik:

@t00neY r00neY® said...

bg belt...kikiki

Irine Nadia MaRceLLo said...

kalo boy slalu kasi jew perfume:):) tp kalo die suke laa..ngee:)

xpon..sng2,kasi jew boy tuh umah sebijik,kete sebijik..senang citew..ngee..mesti boy tuh syg akk lebey..ngeh33x

phikool thong said...

er..ak rse jam tgn kot =]

lieya shayunk said...

to @tooney rooney, irine nadia marcello, phikool thong: tq ye kwn2 d atas cdgn anda tu...sgla suggesstion akan d pertimbangkan....=)

dakgilachoc a.k.a nani said...

tayahla bg birthday boy adiah...bg akak jelah..kekekeke...*nak kena pang ni* =P