Thursday, January 22, 2009

Legenda Education Group Election

salam friends....
how are you today...
im fine and very2 fine....
cewah...speaking la pulak ari nih...
tajuk entry pun tak leh blah dah...hehe..;p

dah lama lieya tak buat entry baru....
dua tiga ari ni sibuk sangat...
siang hari pegi kelas...
malam plak wat assignment lah wat homework lah...
biasa la kan tanggungjawab student memang ler cenggitu....

erm ari ni kat kolej lieya ada election (pilihanraya)....
lieya pun mengundi...see i tgh masukkan borang undi lam kotak putih tu dan suasana lam dewan kuliah tempat mengundi...sangat tenang...tp di luar sangat menyesakkan....

pilihanraya nie di buat untuk lantik siapa president, setiausaha dan satu lagi ape entah....
lieya dah lupa dah...tapi untuk merebut tiga jawatan la...
pihak pembangkang kali international student...
fuyooo memang persaingan sengit lah...
kat kolej lieya sekarang ramai giler international student...
nigeria, uel, pakistan, n ramai lagi lah....
bila tengok puak2 dia nih....
rasa macam kite pulak international...sebabnya terlampau ramai sangat...
mulakan langkah je nampak gelap....nigers la tu....
pegi sana ada nigers...pegi sini ada nigers...
memang tak tau nak cakap lah dieorang nih....

alahai melalut bercerita pasal international student la plak....hehehe...
ok2 now berbalik pada tajuk kite keyh....
pilihanraya kolej ari ni berjalan dengan lancar...
tp ada jugak yang tak lancar nya....
tak lancar sebab international student la...
ada yang tak puas hati je nak protest bagai lah...
lieya pun heran lah ngan dieorang nih...menyampah pun ada....
macam la die tu hebat sangat...banyak duit sangat....mencik aku....!!!

ok la kawan2...
lieya da tak nak cerita panjang2....
lieya nk ucap tahniah kat president baru majlis perwakilan pelajar kolej legenda...
saudara rasyid bin rohim as a local student...
and kepada 2orang lagi pemenang jawatan tertinggi...lupa nama la...hihi...;p
fuh nasib baik local menang....
klu international menang tak tau lah cmne keadaan kolej haku d masa akan datang...

salam sayang
~~lieya lieyani~~

p/s: lieya x sempat lg nk jenjalan kat blog uols...mlm ni kna tdo awl..esk ada exibition IBS kat KL...kul 8 dah tggu kat pak guard...so ada kelapangan lieya landing kat blog uols k...daaa...=)




2 hati berbisik:

dakgilachoc a.k.a nani said...

jom dik tdo..huhuhu...*tetibe ajak tdo lak*

my qaseh said...

Busy ea Yunk..k pepe pn take care ok..